top of page
4E65EE7A-3197-4E4A-ACE5-396A04BD39D4_1_105_c_edited.jpg

Förskolan Äppeldalen

Välkommen till Förskolan Äppeldalen!

 

Vi är så glada att få hälsa dig och ditt barn välkomna till vår underbara förskola. Sedan 2021 har vi med glädje tagit över ansvaret från Ljungskile församling och vi ser fram emot att skapa en trygg och inspirerande miljö för era barn.

 

I Äppeldalen får ditt barn möjlighet att utforska en lummig trädgård där äppelträden står som väktare över lek och lärande. Vår vision är att skapa en plats där kreativitet och fantasi får blomstra fritt, där barnet känner sig tryggt och sedd i varje steg på sin upptäcktsresa.

 

Vi tror på en inkluderande och respektfull atmosfär där varje barn får utrymme att utvecklas utifrån sina egna intressen och behov. Genom lek och lärande vill vi inspirera till nyfikenhet och självständighet, och skapa en grund för en livslång glädje i att utforska världen.

 

Vi ser verkligen fram emot att få vara en del av ditt barns utveckling och att tillsammans skapa minnen som kommer att vara med dem långt in i framtiden.

 

Hjärtligt välkomna till Förskolan Äppeldalen!

IMG_4016.jpeg

Arbetar i 3 barngrupper

Barnen är uppdelade så att 1-2 åringar med 6st från varje åldersgrupp jobbar tillsammans.

Sedan kommer 3-4 åringar och så är 5-åringarna för sig så de får förbereda sig till skolan så mycket de kan och att sista året ska få bli lite mer på riktigt.

Eget kök

Hos oss står grönsakerna i centrum och vi lagar mestadels vegetarisk mat. Vi tror på att introducera barnen till en mångfald av smaker och råvaror, samtidigt som vi främjar en hållbar och miljövänlig matkultur.

Det gläder oss att se hur barnen älskar maten vi serverar. Det är en glädje att se deras öppna sinne och nyfikenhet inför nya smaker och rätter.

IMG_0845.jpeg
IMG_5704.jpeg

Lugnet och skogen är nära

Bland skogens träd och lugnets famn, här på Förskolan Äppeldalen, är vi omgivna av en symfoni av susande löv och glada skratt.

Skogen blir vår lekplats, där små äventyrare utforskar världen från myrstack till trädkrona. Och när lugnet sveper genom träden, är det som om naturen själv viskar sina hemligheter till oss.

bottom of page